Facebook

Reteaua de socializare Facebook a devenit cea mai folosita in ziua de azi. Aflandu-se pe locul 2dupa #google.com .
Facebook a fost inventat de Marck Zuckerberg si Eduardo Saverin. 
Lansată pe data de 4 februarie 2004 a adus pana in 2012 un profit in valoare de 5,1 miliarde de USD .
Marck Zuckerberg nascut pe data de 14 mai 1984 in White Plains New York, SUA fiind cetățean al Statelor Unite ale Americii .
Fiind CO-fondator,CEO si presedinte Facebook.
El detine o avere estimată la 41,8miliarde $ si fiind de religie atheista. 
Familia sa fiind compusă din părinții lui Edward Zuckerberg si Karen Kempner , fratele lui fiind Randi  Zuckemberg si sotia lui Priscilla Chan. 
In ziua de azi Facebook  a devenit cel mai utilizat site de socializare., care ne ajuta sa comunicăm cu persoanele dragi aflate la mii de km distanta dar si pentru a socializa cu persoane noi. 
Facebook  (pronunțat feis-buk ) este una din cele mai răspândite retele de socializare din lume avand in septembrie 2011 circa 750mil de membri din intreaga lume .
Utilizatorii pot intra foarte rapid fiind necesara doar completarea formularului pentru sign up. 
Formular de tip 
Nume,Prenume,adresa e-mail,parola ,gen (F M) si data nasterii 
Facebook a fost creat initial la Harvard SUA dar era inchis pentru studenții acesteia, ulterior sa deschis .
La inceput verificarea apartenestelor la universitate se făcea prin adresa de posta elecronica  (e-mail) a studentului . Dar începând din septembrie 2006 reteaua a fost deschisa tuturor.
Imediat reteaua a devenit foarte populara dar si controversată fiind interzisă in câteva țări din Orientul Mijlociu. De asemenea prin intermediul facebook-ului au fost coordonate manifestații protestatare din Republica Moldova si Iran. Sper ca va placut articolul meu . Voi mai reveni cu un nou articol cat de curând  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...