"Nimic nu ne mai mulțumește "

 Aseara , stand în fotoliul meu preferat de unde privesc câte ceva la televizor ,îmi răsunau în cap câteva întrebări pe care le aud în viața de zi cu zi din ce în ce mai des .
Oare ,de ce suntem nemulțumiți de noi înșine ? 
De ce ne dorim din ce în ce mai mult sa fim ca ceilalți ?
De ce nu avem ce au alții ? 
De ce oare suntem mereu nemulțumiți de felul în care arătăm ? 
De ce suntem atat de egoiști cu personale care nu merita ? 
De ce oare când avem ocazia sa ajutam un bătrân sau o persoana cu vreun handicap nu o facem ?

Și uite așa aceste întrebări incepuse-ra sa îmi invadeze mintea , și sa îmi ocupe creerul în căutarea răspunsurilor .
Dacă stăm bine sa ne gândim nu exista om care sa nu fi fost măcar o data nemulțumit de felul în care arata și sa devină invidios pe o alta persoana fiindcă i se pare ca arata mai bine .
Trăim intr-o era în care nimic nu pare sa ne mai mulțumească și ajungem sa ne dorim din ce în ce mai mult crea ce au alții,  dar fără sa ne gândim ca fiecare dintre noi avem un destin în mana pe care noi înșine îl controlam , poate altul are mai mult ca tine dar pune-ți întrebarea " Cat a muncit sa ajungă unde este și prin ce a trecut sa aibă ce are acum ? "

Sunt sigura ca dacă tragi în viața asta  ai toate șansele sa ajungi unde ti-ai propus .
De ce oare când mergem pe strada și vedem o persoana ajungem sa ne întrebăm " de ce oare nu pot sa arat ca ea ? De ce oare nu am parul ei ? De ce oare nu am hainele ei ? s.a.m.d " Dar poate aceea persoana la rândul ei se întreabă la fel despre tine și niciodată nu vei afla răspunsul  ,cred ca tine subconștientul nostru. 
De ce când avem posibilitatea sa ajutam o persoana nu o facem ? 
Poate fiindcă am ajutat și la final am fost dezamăgită , nu trebuie sa criticam .
În ziua de astăzi încrederea , respectul , omenia și credința sunt lucruri foarte valoroase dar din păcate mulți le vând prea ieftin . 

Învață că în viața trebuie sa prețuiești ce ai , sa nu uiți de unde ai plecat ,sa nu uiți cei 7 ani de acasă , sa iți păstrezi credință în Dumnezeu și în ultimul rand nu uita sa fii om .

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...