Gânduri "perverse'!!!!

Cu Valentine's Day am nevoie de ceva seducător si sexy pentru o noapte luuunga de dragoste !!! De fiecare data cand vine vorba de lenjerie intima sunt foarte deschisă , prefer culorile excentrice si lenjerii sexy, doar sunt tânără ! Daca nu acum cand?
Eu fac cumpărături online , este mai putin jenant , nu te simti 'nasol' ca atunci cand cumperi offline. Am un singur site de unde imi cumpăr , pentru simplu fapt ca ador lenjeriile făcute de ei .
Just4girls imi ofera zi de zi surprize ,noutăți in materie de lenjerii si mii de culori , negru ,bej, roz ,albastru ,rosu si încă multe ! Fiecare dintre noi are cate un tip de personalitate , fiecare are culoarea favorita ,stilul care ne defineste si asa mai departe !
Fiindca nu m-am putut decide pe care sa o aleg am ales 3 modele ! Bine inteles pe culoare rosie , culoare care imi place extrem de mult si care inseamna fericire ,iubire ,tandrețe ,feminitate si senzualitate !!! 3 modele , fiecare in stil diferit ! Când imi va ajunge coletul le voi proba si ma voi decide care va fi noroasa. Am de gand sa ii ofer sotului meu o noapte de neuitat . Cum faceti cu toate  de altfel! Fiecare dintre noi a petrecut măcar o data , o noapte super romantică cu lumanarele, ciocolată ,vin si lenjerie-sexy ! Daca încă nu a-ti facut asa ceva , apucati-va nu stiti ce pierdeți . Nu este neaparat sa faceti sex , Puteti foarte bine sa vizionati un film romantic si sa vă povestiți fiecare clipa petrecută si la bine si la rau dar sa fie cat mai romantic ! Lenjeria are un rol importat în garderopa noastra ! Niciodata nu stii cand vei avea nevoie ! De aceea am vro 20-30 de lenjerii! Si încă mai vreau , sunt atatea modele de nici nu stii pe care sa o alegi ! Dar daca tot pe 14 februarie este Ziua Îndrăgostiților,  căutați in secția  lenjerie valentine's day  eu am cautat si am decis sa va împărtășesc si vouă gândurile si deciziile mele ! Alege-ti si tu lenjeria si fii cea mai senzuală  femeia in seara de Valentine's Day! !!
Eu stiu ca voi fii cu siguranta numai cu lenjeriile de pe Just4girls!!!!! Sper ca va placut articolul meu astept păreri despre produsele site-ului . si daca va achizionati vro lenjerie nu uitati sa imi impartasiti si mie alegerea facuta !!!

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...