Blogatu.ro cel mai tare site de review-uri !!!

Ati auzit de platforma Blogatu.ro ? 
Daca nu, îți  spun eu , este cel mai tare site in review-uri la gadget-urile Allview ! Marius Calugaru este omul care ne informeaza cu vedere la fiecare noutate la gama Allview ! Ne invata cum  sa folosim gadget-urile si ne ofera cat mai multe informatii ! Eu stiu de Blogatu.ro de mult , mai precis de cand am inceput sa particip la campaniile oferite de BlogAwards ! 
Marius ne anunta despre toate in materie de , smartphone , tablete etc. ! 

De multe ori întru pe Blogatu.ro numai pentru a citi noile lui articole , fiind la curent cu toate ! Ador fiecare articol scris de Marius ! Au umor pe langa miile de informatii care ni le spune ! De Paste as dori sa imi cumpăr un smartphone si chiar mi le-as cumpara de la  Allview ! Am vazut ca preturile sunt mici ,produse bune iar datorită lui  Marius stiu foarte bine cum sta treaba cu aceste gadget-uri ! 
Am vazut ca a aparut pe piata noul Allview x2-xtreme  si chiar mi-ar plăcea un smartphone ca asta !Are toate functiile de care eu am nevoie ! 

Smartphone Dual SIM 4G FDD si TDD
Display 6” Quad HD, 2560x1440px, AMOLED® marca inregistrata a societatii SAMSUNG MOBILE DISPLAY CO., LTD
CPU: Octa Core 64-bit, 2GHz, Helio X10
GPU: Power VR Rogue G6200/700MHz
OS: Android™ 5.1, Lollipop
Camera foto principala 24MP, Autofocus, filmare 4K
Eraser, best picture, face beauty, HDR, mod Profesional, Lossless Zoom
Camera foto secundara 8 MP Autofocus
Memorie RAM: 3GB
Memorie Flash: 64GB 
MicroSD card: pana la 128GB
Gesture mode, NFC
Amplificator audio NXP, DTS, difuzoare stereo
Economizor energie – pana la 225 ore convorbire in Mod Extrem

Bine inteles informatiile de detin de pe Blogatu.ro !!!! Daca doriti si voi sa fiti la curent cu toate noutățile in materie de gadget-uri Allview aboneaza-te si tu la canalul de youtube a lui Marius Calugaru ! 

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...