Floridelux pentru un eveniment special !!!

In articolul de azi va voi povesti prin ce febră a cumpărăturilor am trecut in aceasta saptamana !
Am decis ca pe 23 ianuarie sa il crestinam pe micuțul nostru , si tot odata sa ne unim sufletele la starea civila !
Am inceput din timp cu pregătirile dar stiti si voi ,multe trebuie făcute în apropiere, si uite asa în ultima saptamana ne-am trezit ca avem prea multe sarcini . 
Am dat dovada de multa tărie avand in vedere cate sarcini aveam de îndeplinit , dar sunt bucuroasă ca aproape le-am terminat .
Ca orce femeie , mi-a luat o groaza sa imi caut si sa imi gasesc tinuta , apoi ne-am ocupat de ospătari , lăutari , tortul , meniul , bucătari , fotograful si uite asa am alergat toata saptamana .
Miercuri am mers sa cumpăr cadourile  pentru naşi , si tot ce ne mai rămăsese de cumparat ,tortul era gata comandat dar cu toate astea tot mai sunt destule lucruri de  pus la punct spre exemplu ora la starea civila , martorii ,ora la biserica , cine va fii prezent si încă multe alte chestii importante. Ca sa nu mai zic ca imi trebuie si mie un buchetel de flori pentru la primărie , si încă un buchet pentru naşa, aaa si era sa uit    aranjamentele florale   pe care le voi pune pe mese .
Si cum sâmbătă nu am timp sa merg in oras sa le i-au , iar daca le i-au cu 2-3 zile inainte se vor ofilii automat,  hmmm si ce sa fac?
Nu mi-a luat mult sa ma gândesc pentru ca stiam de site-ul Floridelux.ro de ceva vreme , cand am comandat flori pentru naşa si chiar fusesem foarte mulțumită.
Pentru a nu pierde timpul , am pus mana pe mobil si am sunat direct la firma ,pentru a cere o părere si pentru a întreba daca florile le pot primi sâmbătă proaspete si la timp asa cum vroiam eu. 
Bine inteles  doamna cu care am vorbit ma asigurat ca totul va fii perfect si vor ajunge la timp si vor fi proaspete ,singurul lucru care lisprea era sa caut produsele si sa ii dau codurile.


Buchetul de miresica a fost unul de o eleganta supremă ,fin rafinat si alb.


La aranjamentele florale a fost mai simplu fiind vorba de un botez am ales ceva mai copilăresc ,un ursulet din flori chiar foarte simpatic !!!!


Pentru scumpa naşa am ales un buchet fenomenal din trandafiri si irisi, numai bine ca din cate stiu ii plac enorm trandafirii si cum numai la o florărie online anume vei gasii ceea ce iti doresti i-am si comandat !!
Sunt extrem de mulțumită de alegerea facuta , stiu ca aranjamentele alese vor atrage toate privirile invitațiilor , buchetul pentru naşa o va surprinde total , dar cireasa de pe tort va fii buchetul miresei !!!

Iar acum sa va răspund la o intrebare pe care mulți dintre voi probabil v-o puneti :
De ce sa comanzi online de pe Floridelux ?

1) Seriozitatea de care au dat dovada 
2) Produsele lor sunt mereu de cea mai buna calitate iar fiecare cosulet,  aranjament sau buchet este amenajat intr-un fel aparte plin de simplitate dar tot  foarte complicat.
3) Timpul scurtat datorită comandarii online
4) Orce comanda este importanta pentru ei iar comanda ajunge foarte rapid si florile le vei primi in stare perfecta!


Si uite asa am reusit sa fac multe alte treburi in timp ce mi-am comandat asa zisele petale de viata
fara de care nici nu vreau sa imi închipui cum ar fi cununie civila sau botezul !
Daca te'a facut curios articolul meu , te invit sa arunci o privire pe site si daca ceva iti face cu ochiul nu ezita sa iti cumperi !!!!!!!!!!
☺☺☺☺☺

4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...