Sărbătorim 15 ani cu Dacia Plant! !!

Suntem alături de Dacia Plant  de 15 ani , iar cu ocazia împlinirii a 15 ani de respect fata de noi și multa munca depusă pentru producerea acestor medicamente naturale (ce e drept mult mai benefice )
, ei s-au decis sa de-a startul la super ofertele aniversare .
În primul rand ,în acesta perioada ai parte de super promoția 1+1 cadou la nenumărate produse . 
Iar dacă doriți sa profitați de ofertele acestei perioade aveți și de unde alege , va voi spune numai câteva dintre nenumăratele produse incluse în oferta , cine știe poate veți găsi exact ceea de ce aveați nevoie !!
     " Echinacea forte " 
      "Emocalm"
       "Gastrocalm "
        "Ginkgo Biloba "
          "Merișor "
           "Spirulina și cătină " 

Acestea sunt doar câteva din produsele aflate în oferta 1+1 cadou . 
  În al doilea rand ,dacă ai de gând sa vizitezi plaja cât de curând nu rata oferta și da o fuga în magazin sau comanda online produsele necesare pentru ca pielea ta sa nu sufere din cauza soarelui , ai oferta de 20% reducere pentru aceste produse , deci fuguta, fuguta la magazin , sa facem aniversarea împreună ! 

  Și încă nu s-au terminat surprizele ,în al treilea rand cu ocazia aniversarii , pe data de 2 iulie va avea loc un super concert special pentru voi în Piață Sfântului din Brașov , va așteaptă multa distracție și voie buna . Și printre artiștii care vor fi prezenți va fi prezenta și ........ Trupa Phoenix !!!! 
Deci sa dat start la distracție cu Dacia Plant !!!
       Dar despre ce vorbim ? Pana la urma, ce este Dacia Plant ? 
 Dacia Plant este un producător local de suplimente alimentare 100% naturale . 
Dacia Plant a luat naștere în anul 2002 din visul unor tineri de a face ceva pentru ca populație sa aibă șansă la o viață mai sănătoasă . 

  Aceste suplimente sunt produse pe lângă Brașov , într-una loc unde sunt respectate toate normele normale pentru o fabrica de medicamente . 
   Și nu uitați ,dacă nu sunteți deja abonați la newsletter-ul Dacia Plant ,o puteți face acum și primiți 15% reducere . 
     Nu uitați , "De 15 ani lângă suntem lângă voi , și voi lângă noi "  
  
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...