Vinuri de colectie ! Vinuri pe net

Din totdeauna se stie ca normal bărbatul trebuie sa se ocupe de surprizele si cina romantică de Valentine's Day . Dar cum eu sunt altfel , prefer sa ma ocup eu de toate !! Imi place sa pregătesc surprize , cu fundite,  migaleli si chestii destea!!! Si daca in articolulul anterior v-am informat ce cadou ii voi face in acest articol va voi informa si despre restul pregătirilor ! Cum ar fi cina romantică , lumânarelele parfumate , flori si decor !!!
La un asa eveniment trebuie sa am in vedere urmatoarele lucruri pentru ca cina sa iasă super !!!
1)Vinul (un vin special din vinuri de colectie )
2) Ciocolată , frisca si capsuni
3) lumini in toate culorile
4) Decorul rosu
5) Lenjeria intimă
5puncte  pentru ca totul sa iasa perfect !!!
Si daca cu capsunile frisca si ciocolată rezolv la supermarket , lenjeria o comand pe net , luminile le voi lua dintr-un magazin specializat in electrice ramane vinul . Vinul căruia trebuie sa ii dăm cea mai mare atentie , un vin ales gresit inseamna din prima esec! Trebuie cautat , ales , gustat si mai presus de toate rosu !!!
semnul iubirii!
Vinuri pe net ne ofera sansa sa găsim orce vin  cautam la super preturi !! Eu sunt rapida la cumpărături si nu imi place sa caut mult si prost ! Prefer sa caut repede si bine ! Din atâtea vinuri pe care site-ul Vinuripenet mi le-a pus la dispozitie , am  facut comparatia intre câteva si mi-am ales un vin special pinot-noir-1986-murfatlar
un vin savuros , si ca sa nu mai spun ca eu prefer gama murfatlar , Eu aleg ce este mai bun si după 2-3 pahare de vin si asa vom vedea doar patul dar trebuie sa fie totul perfect ! De la vin pana la cap cum se spune ! Un exemplu : De revelion ne-am ales vinul din supermarket fara a tine cont foarte tare de caracteristici si am dat gresi , nimeni nu a băut deoarece nu avea un gust bun ! Asa ca nu vreau sa gresesc , si de data asta !
Mulți dintre voi spun ca fac asta doar pentru publicitate sau premii dar nu este prima oară cand comand de pe VinuriPeNet . Acum ceva timp a fost ziua unei cumnate,  si ne-a servit cu un vin extraordinar si am intreba-o de unde la luat si mi-a spus ca de pe acest site ! Ca mai apoi sa comand si eu vinuri vechi pentru ca gustul si aroma lor nu se compara cu niciun alt vin ! 
Daca aveti nevoie recomand Vinuripenet datorită bunului gust 

4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...