Căutând scaun auto pentru bebe!

Cu timpul bebe creste , si vom fi nevoiti sa il luam  peste tot cu noi ! 
Iar pentru a merge cu un bebeluș pe drum , ne trebuie un scaun auto ! As prefera un scaun auto fix pentru moment , după ceva timp voi apela la un cărucior 3-1 , deocamdată nu necesit decat scaunul auto fix !
Am gasit un scaun auto avanti isofix de la Colleto ,un producator foarte bun ! Culoare albastru , pentru 15-36 kg , după cum spuneam bebe creste,, de fapt bebelușii cresc foarte repede ! 
Despre Colleto va vot spune ca este o marca foarte buna , matusa mea  tot de acolo a  cumparat scaunul auto si a fost foarte mulțumită , deoarece are ceva timp de cand la cumparat si totusi este in stare perfecta , foarte rezistente , materiale perfecte pentru bebeluși ! Stiu ca multe mamici necesita scaune auto dar din lipsa de timp si de bani aleg de pe un site oarecare fie il cumpara la mana a 2-a desi eu nu va sfătuiesc sa faceti asa !
Ne fiind atente la calitatea produsului puteti ramane dezamăgite , ba de culoare , ba de model chiar si de materialele folosite la fabricarea produsului. Unele materiale pot provoca disconfort bebelusului asta impiedicandu-l sa se bucure de călătoriile prestabilite sau neprevăzute ! Eu stiu cel mai bine si de aceea va recomand sa fiti extrem de atente in alegerea unui produs pentru copilul tau .
De exemplu imaginati-va ca plecați intr-o drumeție la munte , si doriti sa va bucurați de peisajele de pe drum si minunatiile pe care le veti intalnii cu siguranta , dar daca copilul dumneavoastra nu se simte confortabil va plânge , va fii agitat si va va provoca si dumneavoastra o stare proasta , deci o alegere trebuie facuta cu mintea nu in repezeală ! Deci clar Coletto iti ofera game variate de produse la cele mai bune preturi si cele mai tari modele de scaune auto copii . Preturile nu sunt mari , si in primul rand protectia si siguranta copilasului meu inseamna mult mai mult !Am întâlnit cazuri în care mamicile se plângeau de proastele materiale din care ai fost făcute scaunele auto de la alte marci încât după foarte scurt timp se rupeau curelele de protectie , ducând la lipsa de siguranta ! Nu dau nume dar Coletto chiar merita produse bune , siguranta pe primul loc !!! 
Daca si dumneavoastra credeti ca siguranta este pe primul loc astept parerile voastre si nu uitati Coletto pentru produse de calitate !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...