Dependenta de aerul conditionat !

Ba cald , ba frig , ce o fi si cu vreme a asta ? 

De cand cu schimbarea asta bruscă de temperatura am devenit dependenta de aerul conditionat , cu o simpla atingere imi reglez căldură cat am nevoie ! Uneori ma trezesc din somn si este frig , în miezul noptii , dar aerul conditionat ma salvează ! Aerul este cumparat de pe Climatico.ro ,un site care isi merita toți bani , banut cu banut ! Il am de ceva timp , folosit zilnic si este in stare perfecta ! Arată ca la inceput si functioneaza perfect ! Imi este ajutor de nădejde i  toata casa ! În zilele călduroase imi va oferii răcoarea de care am nevoie iar in zilele friguroase imi va dărui căldură necesitata  ! Telecomanda este foarte practica , functioneaza pe distanta lunga ! Cum aerul il am pe hol,  pentru a încălzi sau raci toata casa pot ajusta meniul din camera mea ! 
Off ce m-as face fara aerul meu drag ? Când plec in vacante sau călătorii scurte , parca l-as lua după mine , mereu verific daca hotelul sau pwnsiunea detin aer conditionat ! Odată chiar i-am intrebat daca detin un aer conditionat de la Climatico ! Răspunsul lor ma supărat un pic , spunând ca nu a auzit de aceasta marca ! Dar am revenit fericită si i-am recomandat aerele condiționate de la Climatico.ro . Nu mare mi-a fost mirarea ca la 2zile am fost sunata de directorul hotelului foarte multumit de recomandarea mea care mi-a dăruit 1 mini vacanta de Paste de 7 zile ! Am fost extrem de fericita si am hotărât sa recomand tuturor aceste aere condiționate de la Climatico.  Asadar va recomand ai vouă  dragele mele , fara de care nu puteti trai ! Dependenta mea ! poate deveni i si dependenta ta !!!! 

4 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...