Beashop produse de top !!!

Si incep cat mai natural ,cand am avut botezul celui mic , m-am gandit să imi pun şi eu unghii false , un ditamai botezul si eu ca mama a bebelusului sa nu fiu aranjată !! Pai nu se poate !! 

Mi-am spus ca mi le pot pune cu o zi inainte adica vineri , sâmbătă avand loc evenimentul , cu toata treaba pe cap eram sigura ca nu voi avea timp sâmbătă ! 
Am cautat in oras un salon bun , dar care sa nu iti ia pielea de pe tine , cu pretul de iti fata ! 
In cele din urma am gasit , nu prea ma interesat cu ce produse mi le face , ce marca sunt , daca sunt bune ? Si aasa mai departe ! 
Pe la miezul noptii mi-am dat seama ca deja începuse sa imi cadă cate una , ba imi sarea modelul , ba mi se decojea lacul ! 
Aoleu ce sa fac ? Nu numai ca nu aveam nici o idee dar imi e era rusine , urma sa ma fac de ras , sa ma trezesc fara unghii in mijlocul petrecerii ? Nu se poate !!! 
Ma duc la naşa si ii povestesc ce mi se intampla :
-Naşa , fii atenta  am inceput sa rămân fara unghii ! Am dat si o groaza de bani si ma fac si de ras , nu imi mai pun in viata mea unghii false ! 
-Fina ,nu are treaba unghia , problema este cu ce produse lucrează salonul respectiv !
- Pe bune ? chiar contează ? 
-Bine inteles ! Hai ca te rezolv eu !
-Cum ? 
-O amică de-a mea ti le poate ajusta cat de cat ,in câteva zeci de minute !!! Ea foloseste numai produse de buna calitate  de pe  Beashop .
-Beashop , nu am auzit de site-ul asta 
- Pai ar fi trebuit sa te interesezi,  si acum nu mai erai in situatia de fata ! -Ok !Sun-o sa vina ! 


După vrun sfert de ora apare si domnisoara !Si ne dăm in vorba despre produsele de pe  Beashop , fata de alte produse de pe alte site-uri  
Am rămas uluita,  la cate vorbe de bine mi-a spus despre Beashop ! 
Cică , toate produsele sunt bune , ea le foloseste de la inceput si nu a avut niciodata probleme , nici macar foarte mici !! In primul rand pe ea a atras-o foarte mult sclipiciul lor , tine foarte mult timp si este extrem de strălucitor! Ca sa nu mai spun de gel lac  pentru unghii , un miracol in adevăratul sens al cuvântului ! 

Persista si străluceste ! Fix ce imi lipsea ! În aproximativ 30 de minute mi-a redat culoare unghiilor ! Cat timp noi am discutat despre cele mai bune produse de pe piata pentru manichiură , a si terminat de ajustat ! Adevarul este ca arătau altfel , mai frumoase , mai rezistente , mai elegante , mai sclipitoare le avea pe toate ! Si de aceea eu recomand tuturor manichiuristelor sa foloseasca produse de buna calitate , nu facaturi ! Produsele de pe  Beashop  iti aduc clienți instantaneu , pe cand cu alte produse iti vei pierde toți clientii ! Asadar stiti si voi motto-ul 'Calitatea bate prețul ' 
!!!! Si voi dragi clienți , aveti grija ,nu va lăsați inselati de preturi ! Alegeți calitatea odata cu produsele de pe  Beashop! Pentru detalii si comenzi accesați linkul de la începutul articolului! !!! 

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...