Timp de preparare - 8 minute
Timp de gătire -12 minute
●INGREDIENTE
3linguri de iaurt / smantana
12 linguri de faina
3 oua
Sare după gust
■PENTRU TOPPING
-suc de roșii (eu am folosit suc de roșii făcut de casa )
-mezeluri /carne de pui
- cașcaval ras
-ciuperci /ardei/măsline
Pizza la tigaie este poate cel mai gustos si rapid aperitiv .
Pentru a se prepara corect urmează pașii :
♡În primul rand începem cu blatul , amestecam intr-un bol toate ingredientele menționate mai sus pana obținem un aluat moale și omogen .
♤ încingem tigaia la foc mediu , și punem puțin ulei după care turnam aluatul .
● După care adaugam topping-urile alese , mezelurile tăiate cubulete s-au feliuțe (după bunul plac ) , punem capacul și lasam sa se coacă la foc mic spre mediu .
♢ În momentul în care blatul se rumenește pe margine iar cașcavalul este bine topit optim focul și luam tigaia de pe foc .
Feliem pizza cât este fierbinte .
Și încă ceva , mie îmi place sa folosesc tot feluri de mirodenii în sosul de roșii pentru o aroma mai deosebita , de exemplu cimbru , busuioc , tarhon etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Bine v-am regăsit! !!