Cu e-sărbătoare , imi i-au bradul cel mai mare !!!

Eheee,  și pot spune debia acum ca mai este puțin pana la Crăciun ,dar deja am luat-o razna deja simt tensiunea și parcă nu știu de ce sa mă apuc mai întâi și sunt așa de agitata de parcă m-ar alerga un cățelus !!
Aceasta este cea mai frumoasa senzație , sa mă duc la cumparaturi și alerg după beteala pentru brad , sa aleg după cadouri pentru cei dragi și sa fac casa lună și sa o împodobesc pentru a se vedea spiritul Crăciunul ! Dar pentru a împodobi un brad trebuie mai întâi să îl am, și anul ăsta m-am gândit sa îmi i-au un Brad artificial , da știu nu miroase la fel , dar și câtă mizerie produce bradul adevărat  ?
Am avut brad natural în fiecare an dar trebuia sa stau din ora în ora sa curat crenguțele bradului care se împrăștiau , și așa m-am lecuit cu bradul , dar cue-sărbătoare iți poți alege bradul în fuctie de mărime , culoare , forma din atâtea produse de calitate , mie mi-au sărit în ochi câțiva brăduți foarte frumoși ,poate mă ajutați cu o părere ,pe care dintre ei sa îl aleg ?Sa fie Sierra ,Eversnow sau Christmas? Anul acesta vreau sa fie ceva deosebit fiindcă este primul an pentru micuțul meu și mi-ar plăcea sa fie wow !!
Îmi plac brazii verzi , verde intensiv sa se cunoască ca este sărbătoare dar as opta și pentru un  brad alb fiindcă mi-ar da senzația ca ar ninge în casa , și așa fără ninsoare Crăciunul nu același farmec . În imaginile de mai jos veți găsi diferite modele de brăduți artifiaciali ! Voi pe care l-ați alege dacă ați fi în locul meu ? Iar dacă și voi cautați brăduț  încercați pe e-sarbatoare cu siguranță veți găsi bradul potrivit gustului tau .
Și pentru a va convinge va voi da câteva avantaje fata de brazii naturali  :
În primul rand sunt mai aranjați și nu produc atâta dezordine
În al doilea rand pot fi aranjați mult mai frumos , parcă globurile și beteala cad mai bine pe un brăduț artificial .
Și în al treilea rand , îl poți folosi ani la rand fiindcă nu se pălește și  poate rămâne intact iar dacă vrei miros de brad adevărat poți folosi un parfum cu miros de brad !
 Deci va las sa va gândiți pana mă voi gândi și eu pe care sa îl aleg !


Un comentariu:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...