04.04.2016

Dreaming to my weeding

 Deja imi imaginez ziua nunții , fiecare dintre noi cred ca asteapta cu emoție ,mi-am imaginat mereu ca ziua nunții mele va fii una perfecta , eu îmbrăcată intr-o rochie alba tip prințesa cu trandafiri si petale rosii, iar soțul meu intr-un frac alb.
Suna atat de frumos dar pana acolo sunt multe de facut , imi doresc ca la cununie civila sa merg cu o caleasca cu un cal alb plina de flori, doar noi si mirii. Frumoase vise , dar nu se stie niciodată .Mi-as dorii ca meniul sa fie un unul sofisticat imi plac chestiile noi , sa fie cu fructe de mare preferabil . Tortul sa fie alb iar in vârful lui sa fim noi in miniatură pe niste mini scări care sa ne conducă in vârf . Cununia civila vreau sa o fac intr-un loc special care da rămână in amintirea mea toata viața , de exemplu pe malul unei piscine,  iar aleea care duce spre altar sa fie plina cu flori albe si rosii , la fel si decorul , fiul meu sa aducă mândru verighetele pe o pernuta alba , sa fie mulți porumbei albi ( pentru noroc)
si la final sa arunce cu petale peste noi , sa ciocnim un pahar de sampanie pe malul piscinei,  s-au chiar pe piscină , cum asa ? Da se poate exista un loc unde se poate merge pe deasupra apei , acolo visez sa imi fac cununia civila.
Salonul il vreau tot decorat in alb/rosu sa fie totul in acord perfect cu rochia , sa fie spațios de preferat fata stâlpi în mijloc , sa avem loc sa ne "zbantuim" , mesele sa fie pe margine pentru a ne putea vedea unii cu altii, servicii de calitate, poate chiar o bucătărie propie , dar trebuie sa rezerv salonul de nunta din timp ,sa nu cumva sa rămân fara loc .
Mi-am imaginat mereu ca invitațiile la nunta vor fi din trandafiri albi si cu scris de mana , arata mult mai frumos , ca mărturii m-am gandit la ceva sofisticat poate chiar unic , la doamne cate un buchetel confecționat din hartii iar in loc de floare sa fie cate o bomboana speciala, la domni mi-am imaginat ceva de genul un set de mini sticlute cu wisky de mai multe feluri , asta ar suna atractiv ! 
Deja nu imi mai fac griji fata de transportul invitatilor , am aflat ca este posibil ca invitații sa fie transportați cu maxi taxi din partea salonului ceea ce este minunat.
Imi imaginez ca nunta mea va iesi perfect , daca alegi salonul potrivit , meniul si băuturile  de calitate ,nici nu se va pune problema. Cu toți cred ca atunci cand ne ducem la un astfel de eveniment , ne uitam la aceste 3 lucruri esențiale , salon , meniu si băuturi.
Voi cum va visati miresici?  Astept comentariile voastre. Unde v-ati face nunta ? Ce decor a-ti alege ? sunt tare curioasă .
Acest articol participa la proba cu nr 13 sponsorizat de Salon du Mariaje Toujours l'Amour de pe Spring Super Blog 2016.

REGULAMENT CONCURS "NICOL'S BLOG"

Dragi mei aici găsiți regulamentul concursului ! Succes va doresc .