Sa fii femeie nu-i usor !!!!

După cum spune si titlul Sa fii femeie nu-i usor ! Trebuie sa fii pe placul tuturor ! Dar pentru a fi pe placul tuturor trebuie mai întâi sa fii pe placul tau ! Fiecare femeie are un ritual propriu pentru frumusete ! Dar cea mai grea problema a multora dintre noi sunt "Vergeturile" .
Ele apar fie de sarcina fie din cauza altor probleme medicale ! M-am confruntat si eu cu asemenea probleme !După ce am rămas însărcinată , schimbarile corpului au inceput sa fie vizibile ! Aveam pielea deshidratata , Probleme de dermatita , mâini si picioare umflate si in cele din urma eram plina de vergeturi ! Pe burta , pe sani,  pe picioare si era foarte dificil sa ies afara cu asa corp ! Ma uitam in oglindă si imi spuneam ca nu poate fii mai rău ! Eram stresata si plângeam si nu găseam o solutie , am încercat tot posibilul cu toate cremele , măstile pentru vergeturi dar niciuna parea sa nu de-a randament , in plus nu vroiam sa il afecteze cu ceva pe bebe din burtica  ! Asa ca am încercat masca cu zaț de cafea , Uleiul de măsline , Uleiul de argan,  uleiul de cocos si încă vro 100 de metode fara vrun rezultat ! Dar niciodata nu m-am gandit la Uleiul din flori de mac !
Nu pot sa imi dau seama cum l-am ratat ! Dar ce este cert este ca nu il găsesti oriunde si multe din cremele care conțin Ulei de flori de mac nu contine parabeni ! Eu folosesc foarte mult produse de la Farmec si vrând sa imi cumpăr , creme de fata (doar de aici folosesc sunt cele mai bune ) am zărit in raft o crema restructuranta antivergeturi ! Toate produsele din acesta gama sunt hipoalergenice , fara parabeni si conservanti , asta fiind benefic pentru multe persoane care au pielea extrem de sensibilă si eu printre acesti oameni , am un ten foarte sensibil , deshidratat si uscat , asta datorandu-se multor cauze , schimbarea vremii , dereglari hormonale si multe alte cauze !!
Inainte de a o cumpara m-am oglindit bine asupra produsului imi era frica sa nu dau iar gresi! Dar cand vad eticheta, contine ulei de flori se mac , nu contine parabeni ! Ma gândeam sa fie oare adevarat ? Eu stiam de mult de produsele Farmec si stiam si de calitatea lor , am o părere extrem de buna despre acesta ! Acesta crema face parte din noua gama Gerovital Plant !!! Numai numele imi spune deja totul despre produse "Plant" automat sunt făcute din plante , cu o experienta peste 30 de ani in acest domeniu produsele sunt deja perfecte ! Ajunsa acasa imi doream parca sa zbor sa incerc crema cea noua !Rezultatele nu au întârziat sa apara ce este drept nu din prima zi , dar pe parcurs sa cunoscut extrem de mult deoarece au fost rezultate vizibile încă din prima saptamana !
Parca nici nu imi venea sa cred ce miracol mi se întâmplase ! Si cate creme , masti si uleiuri încercasem , au fost toate niste pierderi de timp si de bani ! Daca nu mergeam sa imi i-au cremele pentru fata de la
Farmec probabil nici nu as fi bagat de seamă ce miracole exista !Asa miracol ca altfel nu il pot numii!  Uleiul de flori de mac cine s-ar fi putut gândi unde sa il găsim ! Era foarte aproape dar tot ce avem de facut este sa ne oglindim ochii de 2 ori ! Asa ca  încercați din prima produse de la Farmec ! Frumusețea isi spune cuvantul !!!
Fiecare femeie are ceva in frumos trebuie doar scos in evidență acel "ceva " . Va astept si pe voi cu păreri si ce trucuri folositi sau a-ti folosit pentru frumusete?


Acest articol participa la cea de'a 4 proba cu Farmec Spring SuperBlog 2016!!!!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...