Review produse terminate bebe luna decembrie si luna ianuarie !!!

Fiindca ador sa vin cu cate ceva nou , mi-am propus sa fac acest articol despre produsele pe care le-am folosit in igiena si întreținerea bebelusului meu !!!
Am sa le i-au pe rand primul fiind Pempersii Pampers! !!!
Gama Pampers este între adevăr o gama foarte buna , pana acum ii folosim cu placere , nu ne-a provocat alergie , roseala sau opareala RECOMAND!!
2) Servetele umede Pampers !!
Si fiind ca la punctul 1 am mentionat cat de bune sunt produsele din gama Pampers  , încă o data o dovedesc , folosesc Servetele cu drag , miros placut , nu irita pielea , sunt fine , chiar sunt umede , am întâlnit servetele umede dar mai mult uscate !!! RECOMAND! !!
3) Apa oceanica Quixx
Din cauza aerului rece pe care bebe la inspirat scoțând-ul mereu afara , a facut mucusori , aceasta apă ma ajutat enorm de mult !!!! Numai 2picaturi in fiecare nara si mucusorii curg singuri fara pompita sau alte chestii costisitoare pentru bebe! !! RECOMAND
4)Supozitoare cu glicerina 4LaxBebe
Am intrebat diferite persoane , si majoritatea mi-au recomandat aceste Supozitoare fiind mai moi. la inceput erau foarte bune , dar după o perioada cred ca organismul sa invatat cu ele si nu mai dădeau randament !!! deci a trebuit sa le schimb !!! NU PREA RECOMAND
5) Supozitoare cu glicerina copii
După esecul cu 4LaxBebe  mi-a trebuit o alternativa , si am gasit o cale , aceste Supozitoare nu sunt chiar atat de moi dar îsi fac mult mai bine efectul !!! tăiat pe lung în 4 ,introduceți doar cate o bucățică , termometru este mult mai bun ,dar in. caz de ceva acestea sunt excelente !!! RECOMAND

6) Samponul Dalin
Ma bucur ca  Am ales acest produs pentru igiena lui bebe , este foarte sensibil , si asta imi îngreunează un pic situatia , dar Dalin a fost foarte eficient si si-a facut treaba ! Miros placut , textura moale , fara lacrimi , nu ustura ochii , nu irita deci il RECOMAND !!


7) Ulei bebe Johnson
Uleiul Johnson's are o consistenta foarte buna , după fiecare baita folosim uleiul pentru a face masaj , sut alte uleiuri care curg precum apa , acesta se cunoaste ca este consistent !!! Pana acum nu am avut probleme , deci continuam tot inainte , miros frumos si foarte suav , este excelent pentru un masaj , unui bebeluș ii trebuie măcar o data pe săptămînă masaj , pentru ai ajuta oasele , stand in aceeasi pozitie mult timp , il dor toate RECOMAND

7) Albastru de metileu
In primele săptămânii bebe se cam oparea nu tare dar in deajuns pentru a plânge de disconfort ,am încercat mai multe soluții toate fiind ineficiente , intradevar pateaza foarte tare dar isi face treaba , nu este o placere sa umbli cu el prin mana dar functioneaza !!!
 un sfat !!! Nu folositi niciodată pudră pentru opareala , efectele nu sunt deloc cele pe care le asteptati ci din contra ! Pudra sapa ! Si se poate ajunge la probleme dermatologice !!!! 
Un bebeluș este foarte sensibil , din primele luni de viata noi trebuie sa avem grija de el , este sensibil ,fragil si foarte mititel !! 
Asa ca aveti grija dragi părinți !!! Toți avem de invatat nimeni nu sa nascut invatat  !! Mai bine întrebați,  ezitați sa faceti teste pe bebelusi! !! Succes si sanatate !!! 

7 comentarii:

  1. Am folosit si eu pempers ,servetele,samponul si uleiul sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  2. La început foloseam Pampers pentru bebe,dar începuse să se opărească de la el și așa am schimbat la sfatul pediatrului cu alte pamperșii. Noi folosim de la 3 luni Carrefour Baby care sunt cei mai buni pentru tipul de piele al băiețelului meu.
    La servetele folosim încă din maternitate Wickys ( marca proprie a Kaufland).
    La șampon am folosit până la 3 luni șamponul Johnson's dar am decis să îl schimbăm cu Nivea Care Baby când Alex a început să facă cojite în căput.
    Pentru masajul băiețelului folosim uleiul de corp Johnson's cu liliac sau cu aloe vera care îi conferă un miros superb.
    Supozitoarele folosim pe cele cu glicerină încă de la început și sunt cele mai bune.
    Apă oceanică la noi nu da deloc randament astfel ca folosim ser fiziologic.
    Albastru de metil nu am folosit până acum ca nu a fost nevoie de el.

    FB. Gheorghe Georgiana Madalina

    RăspundețiȘtergere
  3. Da diferă fiecare copil !!! De aceea trebuie sa avem grija !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu folosesc pampers si jonshons baby ulei si șampon si săpun și am si Dalin săpun și șampon , foarte bune ambele ! Și fetița mea a făcut niște mucisoare datorită vremii ăsteia si nu știam de aceste picături ! Mulțumesc pt sfat ! Chiar am să le folosesc si eu ! Pt opareala folosesc Bepanthen , nu a fost niciodată opărită din fericire !

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...