Infecția urinara trebuie tratata !

Bună dragi cititori astăzi va voi prezenta niște tratamente naturiste pentru infectia urinara și cistita care pentru noi femeile sunt probleme destul de serioase și se pot agrava dacă nu sunt tratate la timp și cu tratament specific .

  Nu demult , mi-am dat seama ca și eu am probleme cu infecția urinara întâlnită destul de des în  rândul femeilor din cauza unor bacterîi în  special bacteria E-coli   ,care mie cel puțin mia dat ceva batai de cap , dar ca tratament eficient am folosit NoCist și am rezolvat problema. 
     NoCist este un o gama naturista și noua iar fiecare produs care face parte din aceasta gama este special creat pentru o anumita afecțiune .

     NoCist Intensive 

 Având în compoziția sa extract de afine americane ( merișoare ) ,extract de mesteacăn , L-cisteina  și D-manoza susține funcționarea normala  a cailor urinare și a drenajului lichidelor corporale . 
O cutie cu 7 pliculețe de 3,5 g este folosita pentru un tratament cu un rezultat cât mai rapid a acelor Infecții urinare    de forma acuta . 

    NoCist Prevent 

 Capsule vegetale cu extract de afin american , extract de mesteacăn alb și L- cisteina,  având ca rol susținerea normala a cailor urinare și a drenajului lichidelor corporale .
 Cura de 12 zile de tratament preventiv în cistite cronice sau în continuarea lui NoCist Intensive pentru dispariția
cauzelor în cistita acuta .


     Când vine vorba de igiena intima și infecțiile urinare  trebuie sa fim extrem de atente ca bacteriile sa nu își facă cuib unde nu trebuie , de aceea este recomandat spălarea în zona intima cu produse special create pentru aceste zone în funcție de ornonismul fiecăreia . 
   Cistita la rândul eu provoacă multe afecțiuni grave , cistita reprezintă o infecție a tractului urinar inferior , o boala foarte răspândită care apare dea lungul timpului  la mai bine de 60% din femei și se caracterizează prin dureri și usturime la urinare și urinari frecvente pe parcursul zilei . 

 Așadar aceasta poate fi o lecție pentru fiecare persoana , o infecție urinara trebuie tratata ,asa ca dacă aveți sintomele enumerate mai sus fugiți repede la un medic specializat în domeniu iar el cu siguranță Vă va recomanda NoCist . 

14 comentarii:

  1. Interesant articol..
    Lenhart Mihaela-Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant. chiar cautam un tratament naturist eficace pentru infectia urinara. o sa incerc si eu NoCist

      Ștergere
  2. Mi-a placut articolul,ca am avut si eu ceva probleme de genul! Multumim,este de mare ajutor pentru cei care trec prin asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Majoritatea femeilor au probleme, dar bine inteles trebuie tratate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant articol..și eu ma confrunt cu aceasta problema de mult timp

    RăspundețiȘtergere
  5. Rodica Florentina Denghel2:43 p.m., ianuarie 25, 2017

    Interesant, m-am confruntat o dată cu această problemă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant,nu stiam de acest produs e o alternativa buna ,mai ales ca are ingrediente naturale,pretul e cam maricel dar daca intr-adevar nu mai recidiveaza se merita

    RăspundețiȘtergere
  7. Un articol binevenit caci eu am frecvent astfel de probleme

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte util, merita stiut pe viitor, dar sa speram ca nu este cazul.

    RăspundețiȘtergere

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...