Care este modelul tau de jeansi favorit ?

Care este modelul tau de jeansi preferat ?  Poate cei taiati , cei conici sau cei cu franjuri , indifferent de model cu totii ahem macar o pereche de pantaloni din denim sau o salopeta pe care sa le purtam cu placere in orce moment al zilei , fie cu pantofi sau tenisi . 
 (sursa answer.ro)

    Si uite asa incepe o amuzanta poveste cu perechea mea preferata de jeansi . 
       Tin minte ca era o seara de vara calduroasa ,cu toate ca afara era deja intuneric erau 20 ° .
  (sursa answer.ro)
Eram la scoala pe vremea aia ,si cum eram o adolescenta faceam tot felul de boacane . In aceea seara planuiam sa ies la disco dar bine inteles fara acordul parintilor , m-am imbracat repede in perecherea  mea de jeansi preferata , o camasa si tenisi , cu foarte putin machiaj si gata de "escapada" .
 (sursa answer.ro)
    Stiam ca mama va fi cu ochii pe mine ca de obicei dar cu toate astea am riscat  ,fetele ma asteptau la o strada distanta si ca sa ajung mai repede am luat-o printr-o gradina aproape fata in fata cu casa mea  ,dar ghinionul ghinioanelor ca in aceea gradina propietarul puse sarma ghimpata pemtru a proteja locul de hoti si acu'I acu a trebuit sa ma strecor printre toate sarmele doar ca sa ajung la celalalt capat ,  cand sa fac saltul final mi s-au agatat blugii in sarma ,vaiiii , s-au rupt asa de tare , din Jeansii  mulatii care erau au devenit pantaloni evazati fiindca Un "crac " al jeansilor a pocnit pana jos .  
 (sursa answer.ro)
    Acum deja imi faceam planuri sa ma duc inapoi acasa fiindca asa nu puteam merge clar .  
     Cand ma vad fetele se pun pe un ras iar eu ma transformasem in rac direct de rusine , una dintre ele ma ia de mana si imi spune "- Las' ca nu-I bai ,  am o sslaopeta din jeansi denim cu maneca lunga sunt sigura ca o sa iti vina bine ."
 (sursa answer.ro)
 Mi-am revenit , m-am schimbat si am plecat spre distractie .  Vai cate amintiri frumoase , a doua zi imi aduc aminte ca ma pedepsit mama si de atunci nu am mai plecat fara acordul ei , dar daca nu faceam boacane ce va mai povesteam eu acum ?  fiecare avem destinul nostru .
     articolul participa in SuperBlog2016 proba 14!!! 

3 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...