Draga Mosule....

Draga Mosule ,te astept de mult, încă de pe timpul cand afara era cald, acum este frig , totul pare lipsit de culoare ,singura culoare care da farmec acestui anotimp este albul , zapada , colindele, nucile si covrigii, si fulgii de gheata care acum îmbracă geamurile odăii de un eu privesc spre cer in timp ce iti scriu aceasta scrisoare.

Mos Crăciun anul asta am fost cuminte , daca pot spune asa, dar astept ca tu sa imi aduci ca in fiecare an cate ceva , sper ca nici in acest an sa nu ma uiti. Eu mi-as dori enorm un nou smartphone  (nu contează marca) , sanatate si pace in familia mea , si sanatate tuturor, iar daca nu e prea mare deranjul te-as mai ruga sa imi lasi si cateva dulciuri.
Ca in fiecare an eu te astept cu semineul aprins , lapte numai bun de baut si fursecuri deabia scoase din cuptor .
Fotoliul tău te asteapta cuminte langa bradutul care este impodobit in mii si mii de ghirlande care mai de care mai frumoase si colorate , toate astea numai pentru tine, asa ca draga Mosule nu uita sa treci si pe la casa mea !!! 
Cu drag Nicoleta !!!!!
#suflet #de #copil!!

2 comentarii:

Bine v-am regăsit! !!

Spring SuperBlog 2018

Salutare , salutare ....Sunteți pregătiți ?  Pe locuri , fiți gata  Start !!!  S-a dat startul la cea mai interactivă și frumoasa compet...